EGE YAŞ SEBZE MEYVE İHRACATÇI BİRLİKLERİNİN BORSAMIZA ZİYARETİ

Ege Yaş Sebze Meyve İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hayrettin UÇAK ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Cengiz BALIK,Sayın Vural GÜLEÇ,Sayın Mehmet KIRICI,Sayın Türkmen TÜRKMENOĞLU Borsamıza ziyarette bulunarak Yönetim Kurulu Başkanımız Hüseyin SOYGÜR ile ilçemizdeki yaş meyve sebze ihracatı faaliyetleri hakkında istişarede bulundular.Yönetim Kurulu Başkanımız Hüseyin SOYGÜR bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkürlerini sundu.
15 Eylül 25021