ALAŞEHİR İÇİN İSTİŞARE TOPLANTISI

29.11.2021 tarihinde Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hüseyin SOYGÜR ve Meclis Başkanımız Sayın Yılmaz YILDIRIM öncülüğünde Ticaret Borsası olarak ev sahipliğini yaptığımız Alaşehir ile ilgili istişare ve değerlendirme toplantısına Sayın Kaymakamımız Abdullah UÇGUN, Alaşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet ÖKÜZCÜOĞLU, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Mustafa SEYHAN, S.S Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop.Başkanı Sayın Fatih ÇATALDERE, S.S Alaşehir Şoförler Kredi Koop.Başkanı Sayın Mehmet Ali GÜNAY, S.S Tepeköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Koop. Başkanı Sayın Halil YILDIRIM,S.S Killik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop Başkanı Sayın Halil ZEYBEK,S.S Kavaklıdere Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop Başkanı Sayın Kudret BOZKAYA,Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Ahmet KIYMIK, Alaşehir Şoförler Odası Başkanı Sayın Şevki AĞIRBAŞ, Alaşehir Lokantacılar Odası Başkanı Sayın Yaşar ÇATALDERE, Alaşehir Madeni Sanaatkarlar Odası Başkanı Sayın Süleyman KALBUR,Alaşehir Bakkallar Odası Başkanı Sayın Halil GÜNAY, Alaşehir Berberler Odası Başkanı Sayın Muhsin ÇALIŞKAN,Alaşehir Terziler Odası Başkanı Sayın Adnan IŞIK,Alaşehir Manavlar Odası Başkanı Sayın Ümit MARHAN, Alaşehir Kahveciler Odası Başkanı Sayın Ali ASLAN,Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Kadir GEM,Alaşehir Devlet Hastanesi Müdürü Sayın A. İlker DİRİK katılım sağlamışlardır.
Toplantıda Alaşehir sorunları,ihtiyaçları ve bu ihtiyaçların giderilmesi yönünde alınacak karar ve tedbirler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Bu kararlar;Alaşehir Devlet Hastanemizin daha iyi hizmet verebilmesi için Alaşehir ve bölge halkımızın sağlık koşullarının daha iyi olabilmesi için neler yapılması gerektiği ve hastanemizin ihtiyaçlarının giderilmesi hususu görüşüldü. Alaşehirimize Fakülte kazandırılması, Eğitim ve Kültür Vakfı kurulması, Organize Sanayi Bölgesinin kurulması,Belediyemiz tarafından Halk Konseyinin kurulup her kesimden bir temsilci alınarak Alaşehir’in sorunlarının daha iyi bir çözüme kavuşmasını sağlamak amacıyla görüşleri bildirildi.
Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hüseyin SOYGÜR bildirilen görüşlerin ardından Alaşehirimiz için yararlı olacak bu tür toplantıların devamını dileyerek toplantı sona erdi.